tirsdag 21. september 2010

Hva kan jeg?

Bruke digitale verktøy i kvalitetsarbeid og presentasjons- og dokumentasjonsarbeid i tråd med yrkesmessige behov.
Hva kan jeg om dette temaet? Jeg kan jo bruke digitale verktøy som datamaskiner, mobiltelefoner, ipoder osv. Og jeg kan jo en del om dem også for uten å vite noe om en datamaskin er det vanskelig å vite hvordan den brukes og hvordan den funker. 
Kvalitetsarbeid er vel hvor mye innsats du legger i arbeidet ditt, og hvor mye innsats du legger på kvaliteten og et bra sluttprodukt, og det kan jeg. Presentasjons- og dokumentasjonsarbeid er å presentere og dokumentere et produktet du har laget. Jeg trenger ikke å lære noe om temaet men det er/ hadde vert veldig greit og fordype seg i enkelte ting som Presentasjons- og dokumentasjonsarbeid og kvalitetsarbeid. 
Hva jeg må gjøre for å lære meg det? Det var et godt spørsmål for det jeg ikke hvet om fagene, det hvet jeg ikke om engang så da kommer jeg igjenn frem til fordypning i fagene. 
Vi elever kan etter hvert vise at vi har lært oss fagene ved at lærerene setter oss opp i grupper hvor vi må ha en fremføring med eller uten powerpoint ettersom hver enkelt gruppe velger selv, eller lærerene velger for oss, hvor vi forteller resten av klassen hva vi har lært. Det hadde også vært et + å ha en oppgave hvor vi gjorde noe som for eksempel å lage en blomsterbukett, tegne en person på et stort plakat ark som feks gifte seg, for der må du tegne frisyre (frisør) klær (klesdesigner) og blomster (slomsterdekoratør) og presentere og dokumentere dette etterpå. 
Lærerene eller en annen gruppe med elever kan jo etter det ta seg av kvalitetsarbeidet på produktet vårt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar